Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 500 g |
hrubá mouka | 150 g |
vejce | 4 ks |
velká cibule | 1 ks |
mléko | 1/2 l |
máslo | 30 g |
libeček | |
polévkové koření | |
sůl |
Postup: suroviny: hovězí harfa - kousek (není nutné dávat čtvr krávy :-))1 cibule -... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Kančí maso - plecko, kýtu nebo hřbet očistíme, odblaníme, ostrým nožem uděláme... zobrazit recept
Postup: Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto - na vál nasypeme sypké přísady... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...